About me

Personal Plus training - de trainer 5

Mijn naam is Laura, 30 jaar en ik woon samen met mijn man in het mooie Delft. Ik heb een achtergrond in de communicatiebranche maar werk inmiddels al een paar jaar als zelfstandig personal trainer. Naast dat ik hier de benodigde papieren voor heb behaald heb ik een bachelor Psychologie afgerond en heb ik de cursussen Sport en Voeding en Voedingsconsulent gevolgd.

Ik vind het ontzettend leuk om mensen te helpen bij het aannemen van een gezonde leefstijl en doe dit graag zo compleet mogelijk. Het geeft veel voldoening om klanten mooie resultaten te zien behalen, en daarnaast is een training vaak heel gezellig. Ik heb door de jaren heen veel kennis opgedaan en ik hoop mijn klanten tips en adviezen te geven waar ze een leven lang plezier van hebben. Door middel van deze site hoop ik ook anderen te helpen een gezond leven aan te nemen. Als je de juiste dingen weet hoeft het echt niet moeilijk te zijn! Investeer in jezelf!

Laura

NB: De op deze website getoonde informatie wordt met zorg en aandacht samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. PowerPraat sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit, of in enig opzicht verband houdt met, het gebruik van de website. Mocht u materiaal tegenkomen waar uw auteursrecht op rust, dan kunt u contact met mij opnemen. Vervolgens zal de betreffende content zo spoedig mogelijk van de website verwijderd worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s