Leukste sport events zuid holland!!

Ben je lekker bezig deze zomer en hardloop/ bootcamp of fitness je wat af? Dan is het natuurlijk super om ergens naar toe te werken en gelukkig zijn er uitdagingen zát dit jaar! Bij deze de leukse sport events in zuid holland op een rij!

Kopjesloop in Delft

De Kopjesloop in Delft kun je lopen op elke tweede zondag van de maand, van september tot en met juni. Lekker toegankelijk als je gewoon eens wil proberen hoe zo’n afstand je afgaat. De kosten zijn 2,- en de start is zowel voor de 5 als de 10 km om 11.00.

Gebouwenloop Reinier de Graaf

Komende zaterdag 18 juni is de 4e editie van de Gebouwenloop door het Reinier de Graaf Gasthuis. Dit jaar natuurlijk heel speciaal door het nieuwe ziekenhuis. De kosten voor de 5 of 10 km (beide 10,-) gaan naar Stichting Vrienden van Reinier de Graaf: het Ouderenproject. De start is 11.00.

Beach Run Kijkduin

Op vrijdagavond 24 juni kun je in Kijkduin terecht voor de Beach Run (5 en 10 km). Lekker afzien over het zand en door de duinen. De kosten zijn voor beide afstanden 10,- en dit is exclusief een chip voor tijdsregistratie.

Kijkduin Obstacle Run

Op zondag 21 augustus 2016 wordt de Kijkduin Obstacle Run georganiseerd. De afstanden zijn verdeeld over 1.5 /3 km / 5.5 km / 8.5 km. Bij de 3 km en de 5.5 km is een combinatie van mul, hard zand en de duinen, zwemmen en het overwinnen van obstakels een uitdaging voor de beginnende sporters. De 8.5 km gaat een stapje verder en bieden de deelnemers een extra element: het overwinnen van de duinen; hellingen, mul zand en bospaden. De 5.5 km kost 25,- en de 8.5 30,-. Heel betaalbaar in vergelijking met andere obstacle runs! Naderhand kun je nog lekker aan de bbq, moet je wel bestellen bij je ticket.

Mudrun Vlaardingen

Op zondag 11 september kun je meedoen aan de 4e Mudrun Vlaardingen in het mooie Klauterwoud. Je kunt je inschrijven voor het parcours van 7,5 km (kosten: 28,50) of gaan voor de 10 km (kosten 31,-) en de gezellige afterparty met een drankje en hamburger is daarbij inbegrepen. Vorig jaar hebben wij deze run met heel veel plezier gelopen dus zeker een aanrader!! Kijk hier voor onze kleine impressie!

The Color Run Utrecht

Als uitzondering – Utrecht ligt niet helemaal naast de deur – deze vermelding van de The Color Run die ook op 11 september in Utrecht wordt gehouden. Een ontzettend leuk event: je start in witte kleding en wordt na elke kilometer gekleurd met een nieuwe kleur. Ze beloven er een flink feest van te maken met een tropische setting en de beste muziek. De ticketprijs is €29,50 en je ontvangt hierbij een startpakket met een T-Shirt, een tropical headband, zilveren en gekleurde HAPPY Tattoos en een startnummer. Daarnaast ontvang je bij de finish ook een tropische medaille en een zakje kleurpoeder voor de massale kleurengooi tijdens het feestje.

Vredesloop Den Haag

De iets minder uitbundige Vredesloop Den Haag wordt gehouden op zaterdag 24 september en het parcours loopt rond het Vredespaleis en verschillende historische monumenten. Je kunt kiezen voor de kinderloop 1,5 km, Jeugdloop 2,5 km, 5 km Loop (14,-) en 10 km loop (18,-).

Rijk Zwaan Loop

Ook op zaterdag 24 september is de Rijk Zwaan Loop. Start en finish zijn in het entrum van ‘s-Gravenzande. Er kan worden gekozen uit vier afstanden: 10 Engelse Mijlen (16,1 Kilometer), 5 km en voor de schooljeugd 1 kilometer en 500 meter.

Rotterdamse Harbour Run

Op 9 oktober vindt de derde editie van de Rotterdamse Harbour Run plaats. Ze zetten een parcours van 10 km uit die over haventerreinen, de kades, langs de schepen, kranen, containers en dwars door een aantal havenloodsen gaat. Terreinen die normaal gesproken voor bezoekers niet toegankelijk zijn maar die op 9 oktober worden opengesteld. Deelnemers starten in verschillende golven vanaf 13.00 maar alleen voor de laatste 3 startgolven (14.30 / 15.00 / 15.30) zijn nog kaarten te krijgen. Het vroegboek tarief is 37,50 en dit is inclusief officieel Harbour Run t-shirt / Tijdregistratie t.b.v. gratis foto- en videoservice / herinneringsmedaille / entreevoucher voor Elysium in Bleiswijk t.w.v. €32,50.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s