Leukste hardloopwedstrijden in Zuid Holland

Hardlopen is heerlijk maar wordt nog leuker als je een mooi doel voor ogen hebt! Hardloopwedstrijden zijn – naast een mooie stok achter de deur – hartstikke gezellig, ze zorgen vaak voor een nóg betere tijd (adrenaline doet wonderen) én het is ontzettend leuk een vooropgezet (voor jou onbekend) parcours te lopen. Bij deze de leukste wedstrijden in Zuid Holland op een rij!

  • Volgende week zondag kun je in Den Haag terecht voor de 42e City Pier City loop! Of je nu de 5 km, 10km of halve marathon gaat lopen, het wordt een mooie tocht met als start- en finishlocatie het Malieveld. Inschrijven kan nog steeds. De 5 km loop je voor 16,-, de 10 km voor 22,50 en de halve marathon kost je 27,50.
  • Zaterdag 2 april wordt de Westlandse Halve Marathon gelopen die tegenwoordig de Ruitenburg halve marathon heet. Gelukkig zijn er meer opties; je kunt je ook inschrijven voor 5 km (5,-) of 10 km (7,-).
  • Een dag later op 3 april kun je de Zandmotorrun lopen; 5 of 10 km rennen over zand! Je start net na Ter Heijde en loopt door tot Kijkduin waar je omkeert voor de terugtocht.
  • Op 30 april in Rotterdam: de Strong Sister Run! Een obstacle run van 7 km voor alleen meiden. Voor een bedrag van 49,50 krijg je onderweg verzorging onderweg met sportdrank, water en fruit / een Strong Sister Run medaille / een gratis finishfoto / een Strong Sister Run Finisher shirt / drankje ‘van het huis ‘ na afloop / een Oergezellige afterparty voor Strong Sisters én toeschouwers / tijdregistratie én een gratis te downloaden persoonlijk video filmpje met jezelf in actie!
  • Op 5 mei: de Golden Ten loop in Delft! Na een gezamenlijke warming up op de Beestenmarkt kun je beginnen aan de 5 of 10 km beginnen. Kosten voor de 5km loop zijn 10,- en voor 10 km tel je 13,- neer.
    personal plus personal training -ladies run rotterdam
  • Op 29 mei kun je ook in Den Haag terecht voor de Royal Ten loop; de 5 km prestatie loop kost je daar 7,75 en de 10 km prestatieloop 9,75.
  • Op vrijdagavond 24 juni kun je in Kijkduin terecht voor de Beach Run (5 en 10 km). Lekker afzien over het zand en door de duinen. De kosten zijn voor beide afstanden 10,- en dit is exclusief een chip voor tijdsregistratie.

Voor alle bootcampers: ik zeg die Ladies Run moeten wij kunnen doen! We moeten toch een mooi bedrag bij elkaar kunnen halen! Kijk voor meer info op mijn trainings website: http://personalplustraining.com/2016/03/01/ladies-run-rotterdam-sponsor-loop/!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s