Sportend rijk worden

geld als aas
Voor iedereen die niet zo vaak sport als hij/zij zou willen heeft Gym-pact het perfecte concept bedacht. Want wat is nu een beter lokkertje dan geld? Als je je aansluit bij Gym-pact betaal je geld als je een sport sessie overslaat maar verdien je geld als je jouw schema weet vol te houden!

Het enige wat je hoeft te doen is op de website aangeven hoevaak je per week aan sport wilt doen. Alles is hier mogelijk; een work-out buiten, zwemmen, fitnessen of zelfs een Insanity work-out voor de tv. Je bepaalt een bedrag wat jij bereid bent te betalen als je een keer overslaat en vervolgens check je in als je bent aangekomen op de sportschool of zodra je je training begint. Iedere week wordt het geld van de opgevers verdeeld over jou (als inmiddels goed gemotiveerde sporter) en alle andere doorzetters. Hoe vaker je sport, hoe meer je uitbetaald krijgt! Het enige wat je nodig hebt is een smartphone om de apps te downloaden!

http://www.gym-pact.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s