Bloglovin

Voor iedereen die net het bloggen heeft ontdekt: Bloglovin’ is echt een superhandige site waar je al je favoriete blogs onder kunt hangen. Je maakt binnen een minuut je eigen account aan en op het moment dat iemand iets nieuws post komt dit berichtje op jouw pagina te staan. Je hoeft dus nooit meer tegen on-upgedate blogs aan te lopen óf alle url’s te onthouden! En wie (net als ik in eerste instantie) denkt dat bloggers alleen over zichzelf bloggen heeft het mis, er zijn echt hele fijne sites vol recepten/mode/binnenhuisarchitectuur en ga zo maar door te vinden! Have fun!!

Follow my blog with Bloglovin

Een gedachte over “Bloglovin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s